Tuesday, May 1, 2007

Tur med ungdomsklubben til Fast & Furious Car Show Projekt-beskrivelse

Forforståelse

Der er efter min mening for lidt aktiviteter for den lidt ældre del af ungdomsklubbens brugere og vi bliver derfor nødt til at arrangere nogle aktiviteter mere målrettet mod dem, hvis vi på længere sigt vil holde på dem. Endvidere har vi også en pædagogisk forpligtigelse til at komme bredt ud når vi arrangere noget i klubregi.
Derudover er der nogle ”hårde” drenge som jeg vil forsøge at få med på denne tur, så disse kan få et lidt større tilhørsforhold til stedet. Ja og når de så er her så stjæler de da ikke en bil eller lignende nede i byen.

Forløbs beskrivelse:

Vi tager ca. 20 unge i alderen 14+ år og 3 voksne fra 2 klubber med bus fra Vorup børne- og ungdomshus kl. 09.00. Vi skal med bus hjem fra Fredericia kl. ca. 16.00

Når vi kommer derned aftaler vi evt. nogle tider og steder hvor vi skal mødes i løbet af dagen. Eller vi kan bevæge os rundt samlet.
Der er forskellige aktiviteter dernede i løbet af dagen, som kunne være godt at se samlet.

Pædagogiske overvejelser

Turen skal bruges til at danne et fælles 3. med brugerne hvilket vi så videre kan bruge i relationsarbejde med dem. Det at man har en god oplevelse sammen kan i en eventuelt tilspidset situation, gøre at brugeren stopper og tænker sig om en ekstra gang, og tænker den pædagog der er sgu fed nok nu gør jeg som han siger.
Det kan også bruges til at de brugere der har oplevet at man i klubben arrangere en fed tur kan blive forgangs mand i forhold til andre arrangementer.
Endvidere er det også for at give disse brugere en fed oplevelse, og dermed give dem en følelse af at der bliver gjort noget for dem i klubben.

No comments: